Select Page

kSC_1222
Praznično vzdušje je velo skozi učilnico 3.A razreda na zadnji šolski dan starega leta. Čisto vsi učenci so se res dobro in z veseljem ter odgovornostjo pripravili na slavnostni, gala Božičkov, plesno-pevski koncert.

Plesala sta Jon in Tjaž, Juliana in Tina sta imeli točko s pantomimo, na saksofon je igral Matjaž, na kitaro Mikail, Leon in Klara sta imela duet flavte in kitare in sta pripravila kar štiri pesmi, Dominik je igral na mini sintisajzer, Ella je čudovito zapela angleško pesem iz znane risanke, ostali so peli. Jan Kekčevo pesem, pa Jurij se je čisto na koncu tudi opogumil in še prej Tjaša S. Tjaša M. je na blok flavto krasno zaigrala svojo priljubljeno melodijo, še Mubina se je ob koncu ojunačila in nas nasmejala s pantomimo. Učiteljica Janja je ob koncu nastopa vsakega še malo povprašala, kako se je pripravljal na nastop in kako je izbral točko, sledil je velik aplavz in božičkova kapa je potovala do naslednjega nastopajočega.

Programa je bilo tako veliko, da smo ga morali razdeliti na dva dela. Vmes smo imeli malico za veliko, družinsko mizo, potem pa odšli rajat z dedkom Mrazom. Po drugem delu koncerta je sledilo še najslajše – odpiranje daril! Čisto vsi so jih prinesli. Ali so jih izdelali sami ali so izbrali drobno darilce za simbolično dogovorjeno vsoto. V zraku je bilo veliko pričakovanje. Iz božičkove kape so, vsak posebej, vlekli številko, nato pa prejeli paket z isto številko. Ko je prejel paket še zadnji obdarovanec, pa se je začelo… Odpiranje drobnih darilc! To je bilo veselja! Ob koncu smo se vsi skupaj vsem zahvalili in si zaželeli prijetne praznike ter vse dobro v novem letu. Oglejte si še Galerijo slik.

 

Dostopnost