Select Page

Dopolnilni in dodatni pouk

Za obiskovanje dopolnilnega in dodatnega pouka se odločijo učenci in njihovi starši največkrat glede na predlog učitelja. Ko starši podajo soglasje o obiskovanju svojega otroka pri premetu dopolnilnega in dodatnega pouka, je to za otroka praviloma obvezno do preklica.

Dodatni pouk
Namenjen je učencem, ki pri posameznih predmetih presegajo določene standarde znanja. S poglobljenimi in razširjenimi vsebinami ter z različnimi metodami dela, kot so samostojno učenje, problemski pouk in priprave na tekmovanja podpira doseganje višjih učnih ciljev.

Dopolnilni pouk
Je namenjen učencem, ki poleg rednega pouka potrebujejo še dopolnilno razlago snovi in pomoč učitelja, in tistim, ki so iz opravičljivih razlogov izostali od pouka.
Ni pa namenjen dodatnemu urjenju znanja pred njegovim ocenjevanjem. Glavni namen dejavnosti  je pomoč učencem pri usvajanju temeljnih in višjih učnih ciljev.

PREDMET UČITELJ RAZRED URNIK
MATEMATIKA Jelka Velički 6. a, b, d sreda, 1. ura
  6. c petek, 1. ura
  Milena Luknar 8. sreda, 7. ura
  Milena Luknar 9. ponedeljek, 7. ura
ANGLEŠČINA Lidija Strmšek Pisanec 6. četrtek, 7. ura
  Lidija Strmšek Pisanec 8. DOD petek, 7. ura
  Petra Štrancar 8. DOP petek, 7. ura
  Nina Raško 7. petek, 7. ura
 
SLOVENŠČINA Martina Hribernik 9. ponedeljek, 7. ura
Alenka Meža Hrovat 7. petek, 7. ura
Petra Špegel Sovič 6. petek, 7. ura

 

Delite s prijateljiShare on Facebook
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(\'js\', new Date()); gtag(\'config\', \'UA-135656349-1\');