Select Page

PODALJŠANE POČITNICE
Med podaljšanimi počitnicami sem se s kolesom in staršema peljal vse do Šoštanja. Popoldan pa smo odšli še na grad. Bil sem prijetno utrujen in sem šel zgodaj v posteljo.
Naslednje jutro sem za mamo pripravil zajtrk. Ko smo se najedli, smo pripravili sendviče in sadje. Primerno smo se oblekli in odšli na pohod na Šik. Ko smo prispeli na vrh, sem bil nad oblaki. Razgled je bil čudovit.
Jure Zeba 3.a

UTRINKI IZ DNEVNIKA MOJEGA PODALJŠANEGA POČITNIŠKEGA TEDNA
PONEDELJEK: Danes sem za zajtrk pomagala peči palačinke. Po zajtrku sem se igrala, brala in se malo učila. Vadila sem tudi klavir.
TOREK: danes sem za zajtrk jedla kosmiče. Potem sem brala. Šli smo tudi na sprehod. Popoldan sem bila pri babici. Zvečer sem bratcu brala pravljico.
SREDA: za kosilo smo imeli hrenovke v testu. Nato je k nam prišla babica. Igrali smo se, telovadili in na koncu skupaj zapeli.
ČETRTEK: za zajtrk sem pomagala pripravit sendvič. Potem sem brala in vadila klavir. Nato sem se igrala in gledala film.
PETEK: Za kosilo sem pomagala pripravljati zelenjavo za zelenjavno juho. Po kosilu sem sama pospravila jedilno mizo. Pospravila sem tudi svojo mizo v sobi. Popoldan smo pekli piškote. Dan sem zaključila z branjem.
Melek Šljivar, 3.a

Izdelovanje čebelic ob Tradicionalnem slovenskem zajtrku.
Diar Gashi, 3.a
Tehniški dan na daljavo- izdelki iz suhega listja.
Taja Zacirkovnik, 3.a
Tržnica.
Sanjin Buljubašić, 3.a

Dostopnost