Select Page

Si večkrat rečete, da ste nerodni, neumni, smotani, omejeni, plašni in podobne besede. Verjamem, da si ničesar od naštetega ne želite biti. Začnite uporabljati besede, ki izražajo vašo idealno podobo, tudi, če še ta trenutek ne verjamete čisto vanjo. Recite si, da ste spretni, pametni, da je vaš um neomejen, da ste pogumni, da ste v redu in podobno. Zakaj je to pomembno? Takšne besede potrditve bodo odsevale vašo samozavest, samozaupanje. Zapomnite si nekaj zelo pomembnega: Vse se začne z mislijo in šele potem sledi dejanje. Torej najprej ustvarite pozitivno misel, ki si jo ponavljajte znova in znova, na koncu ji boste resnično verjeli in prešli boste k dejanjem. Postali boste točno takšni kot si želite in ne takšni kot si ne želite. Torej, prenehajte s ponavljanjem besed, ki izražajo tisto, kar si ne želite in pričnite s ponavljanjem besed, ki izražajo tisto, kar si želite.

Še nekaj zelo pomembnega. Ostanite osredotočeni na to za kar ste in ne za tisto, proti čemur ste. Če ste proti slabim ocenam, to odstranite s seznama, bodite za dober uspeh. Ne razmišljajte, da se ne boste komu zamerili, ker s tem še vedno mislite na zamero. Mislite, da delate dobro, da delate tako, kot si želite, da bi drugi delali z vami. Če mislite, da imate premalo znanja pri kemiji; ne mislite tako, kajti potem boste mislili samo o tem, da imate premalo znanja. Raje svoj um osredotočajte na znanje, ki ste ga že usvojili in ga že znate in veste, da ga tudi tukaj lahko.

Zavedajte se, da je v vas čudovita moč, samo spustiti jo morate na plano. Kako? Odločiti se morate, da lahko in da zmorete biti drugačni kot vam govorijo drugi. Vedite, da imate čudovite darove, poiščite jih in si dokažite, da lahko zableščite v vsem svojem sijaju.

Podarite si najlepše decembrsko darilo: Sprejmite odločitev, da zmorete, da lahko, da zdaj znate bolje. Kar vidim vas, kako žarite od sreče in ponosa, ko vam je uspelo. Bravo!

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano!

Verjamem v vsakega izmed vas. Ja, tudi v tebe.

Na čarobne decembrske zmage!
Katja Pristušek

Dostopnost