Select Page

klikC06235

Že zgodaj zjutraj smo vsi učenci , učenke in razredničarke odhiteli v razrede in pričeli z načrtovanim delom. V 2. razredu so si učenci skupaj z razredničarko prebrali knjigo Ples v zabojniku. Pogovorili so se o vsebini prebrane knjige s pomočjo ilustracij in vprašanj, ki so bila zapisana v delovnem zvezku. Zbrano odpadno embalažo so odnesli do zabojnikov za ločeno zbiranje odpadkov. Prebrali in ogledali so si, kaj sodi v posamezen zabojnik in kaj ne. Embalažo, ki so jo prinesli s seboj, so odložili v ustrezen zabojnik. Naučili so se pesmico Košek za smeti.

V 3. razredu so spoznavali čas na različnih urah. Izdelali so si peščeno uro iz dveh plastičnih plastenk in mivke. Pri stenskih urah so s svojo natančnostjo pri izdelavi in barvanju ustvarili zanimive izdelke, ki jih bodo uporabili tudi pri pouku.

V 4. razredu pa so iz tetrapakov in različnih  kartonskih škatel izdelali avtomobile, hiške za domače ljubljence, stojala za svinčnike, …

Vsi učenci so se zbrali na hodniku naše šole in drug drugemu  predstavili, kaj so ustvarjali v ponedeljkovem dopoldnevu.  Vse naše izdelke si lahko ogledate v Galeriji slik.

Učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost