Select Page

klikSC03166
V sredo, 24. 4. 2013 smo  učenci in učenke od 1. do 4. razreda izvedli  EKO dan.

Prvošolci so izdelali iz tulcev čebelice in narisali  strip  pravljice Mesto cvetja.  Prikazali so cvetoče mesto, ki je za nekaj časa izginilo in se s pomočjo otrok in vetra spet vrnilo v takšni podobi, kot so si želeli prebivalci mesta. 

Drugošolci so izdelali živahne in zabavne robote, ki so nastali iz  odpadnih škatel različnih velikosti. Ustvarili so še zanimivo kazalo, ki ga bodo lahko uporabljali pri prebiranju svojih najljubših knjig.

Tretješolci so iz nogavic, ki so jih napolnili z žagovino ustvarili pajace. Na nogavice so našili še gumbe in s pomočjo le teh so nastali nasmejani pajaci. V žagovino so nasuli nekaj semen. Iz semen bodo pognale nove rastline, pajaci pa bodo dobili zanimive frizure.

 Četrtošolci  so  pobarvali majice z naravnimi barvami. Uporabili so barve borovnic, zelene trave, rdeče pese, vroče čokolade. Svoje majice so pobarvali in ustvarili različne podobe s pomočjo čopičev.  Z njimi so se predstavili v avli šole in nekatere so nas res očarale.

Vse izdelke, ki so jih izdelali učenci od 1. do 4. razreda smo razstavili v avli naše šole. Naše delo po razredih, si lahko ogledate v Galeriji slik.

Učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost