Select Page

aa04022011566
Z veseljem vam sporočamo, da je naša članica in učenka 5. b razreda vaše osnovne šole, Eva KRALJ, dosegla odličen uspeh na mednarodnem tekmovanju v avstrijskem Kreischbergu. Na tekmovanju SNOWBOARD CROSS CUP 2011, ki je 4.2.2011 potekal v avstrijskem Kreischbergu, je Eva KRALJ v disciplini »mini« BIG AIR (deskarski skoki), osvojila 1. mesto v svoji kategoriji in je z doseženimi točkami posegla tudi v vrh starejših kategorij.

aa04022011562
V disciplini SBX ( deskarski kros ) pa je osvojila 2. mesto. V tej disciplini jo je spremljala velika smola, kajti v drugem teku, ki ga je odpeljala BRILJANTNO,  je zatajila tehnika in ura v cilju se ni ustavila pri njenih 52,3 sekundah, zato je morala svojo vožnjo ponoviti ( RESTART ). S tem časom bi se zopet povzpela v vrh starejših kategorij. V ponovljeni vožnji pa je Eva na strmi prelomnici izgubila stik s podlago in je padla, zato je pristala na drugem mestu ( čas 58.00 sekund ). Kljub temu so jo organizatorji imenovali za neuradno zmagovalko, prav tako ji je moralno in realno zmago izrekla končna zmagovalka.

Veseli smo, da Evi omogočate nemoteno treniranje in se vam za to zahvaljujemo! Evo pa v tej sezoni čakajo še štiri pomembne tekme, od tega ena mednarodnega nivoja in tri državnega.

Deskarski pozdrav v Aškerc in se vidimo na snegu!

aaimage006
Gorazd Kralj, Trener deskanja na snegu, ISIA 2011, FIS
KLUB DESKANJA NA SNEGU »DESKA« VELENJE

Dostopnost