Select Page

Danes, 15. 4. 2024, se naš Erasmus+ projekt tudi uradno zaključuje. In ravno danes smo imeli predstavitev Španije za naše sošolce in sosošolce, ki se mobilnosti niso udeležili. 

V Torrentu, mestu, ki leži jugo-zahodno ob Valenciji, smo obiskali šolo IES La Marxadella, ki je ‘mešanica’ naše osnovne in srednje šole, saj so tamkajšnji učenci stari od 11 ali 12 pa vse do 18 ali 19 let. 

Predstavili smo jim šolo in šolske prostore, ureditev šole in pouk, različne aktivnosti in dejavnosti, ki smo se jih udeležili. Prav tako smo povedali, kako lepo smo bili sprejeti, da smo obiskali tudi mestno knjižnico in mestno hišo v Torrentu, kjer so za nas pripravili res lepo presenečenje. 

Govorili smo tudi o hrani, odmorih in druženju z našimi španskimi vrstniki. Prav tako smo našteli in opisali nekatere druge kulturne in zgodovinske znamenitosti Valencije ter predstavili, kako je potekalo naše potovanje in s kakšnimi izzivi smo se soočali.

Povzamemo lahko, da smo se imeli res lepo, da smo videli in doživeli veliko novega ter da smo se veliko tudi naučili. Vse izzive smo uspešno rešili in smo tako bogatejši za neprecenljive izkušnje. Galerija slik.

Team Spain

Dostopnost