Select Page

V soboto, 20. maja, nam je vreme omogočilo, da smo lahko izpeljali kar tri dogodke, kjer se je naša šola predstavila obiskovalcem 11. medgeneracijskega festivala Velenje pleše v sklopu TVU 2023.

Na plesnem odru so zaplesali učenci, ki so z mentorico Katjo Ranzinger Čater sestavili navdihujočo plesno koreografijo na skladbo Oj, Triglav moj dom! Veliko učencev, ki so se na interesnih dejavnostih z učiteljicami Matejo Vetrih, Ines Zakrajšek in Sabino Zvir naučili plesne korake, je zaplesalo skupni ples, ki je povezal vse prisotne ljubitelje plesa. Res je bilo enkratno občudovati plešoči Titov trg.

Za omamne okuse pa so poskrbeli učenci 6. c razreda z učiteljico Mileno Pintar, ki so ponujali enkratne zdrave prigrizke iz prosa, ki se jim nihče od obiskovalcev ni mogel upreti.

Imeli smo se enkratno! Če ste soboto preživeli drugače, vas vabimo, da v galeriji fotografij doživite utrip dneva in poskenirate QR kodo, kjer si lahko shranite recepte okusnih dobrot iz prosa. Mi vam obljubljamo, da so odlični! Galerija slik.

Recepti:

Pridružite se prihajajočim dogodkom, zabavno bo!
#TVU2023

Sabina Zvir
koordinatorica dogodkov TVU na šoli

Dostopnost