Select Page

Slika 036-2

 

 

 

 

 

 

 

V četrtek, 20. septembra2012, je 22 učencev naše šole na povabilo Društva bralna značka Slovenije prisostvovalo podelitvi nagrade večernica v Murski Soboti. Galerija slik

Nagrado večernica, ki jo strokovna komisija pod pokroviteljstvom časopisne hiše Večer podeljuje za najboljše mladinsko delo, izšlo v preteklem letu, je prejel pisatelj Dim Zupan za knjigo Hektor in zrela hruška. Knjiga skozi prvoosebno pripoved labradorca Hektorja pripoveduje o staranju, smrti in ljubezni, ki je gibalo človeškega, pa tudi pasjega življenja.

Slika 020-1

Na povabilo Društva bralna značka Slovenije so se podelitve v dvorani Gledališča Park v Murski Soboti udeležili tudi učenci naše šole. Po programu, ki ga je še posebej za mlade obiskovalce prireditve pripravila priljubljena pevka Bilbi, je sledila podelitev nagrade. Po končani prireditvi smo se udeleženci skupaj s slavljencem posladkali z veliko torto, prejeli knjižno darilo in izkoristili priložnost za nekaj fotografij s pisateljem Dimom Zupanom in nominirancem za nagrado, pisateljem Slavkom Preglom.

Dostopnost