Select Page

DSC03770


1. septembra smo se prvošolci zbrali ob 11. uri na centralni osnovni šoli. Ogledali smo si program, kjer so nam zapeli in zaplesali lanskoletni prvošolci. Navdušili so nas s sproščenim in prijetnim nastopom.

Veseli smo bili tudi nastopa učiteljic, saj so nam zapele pesmico ˝Vi ste naši mali sončki˝. Ravnatelj nas je pozdravil in nam predstavil učiteljice, ki bodo v tem šolskem letu učile 1. razred.

Učiteljice so prebrale naša imena , se rokovale z nami, učenci devetega razreda pa so nam privezali rumene rutice okoli vratu.

Potem smo se s starši odpeljali na našo podružnično šolo v Pesje. Pri vratih smo se ponovno srečali z učiteljicami, ki bodo to leto z nami. Ogledali smo si našo garderobo in razred.

Naša učiteljica Vesna je odšla s starši v drugi razred, mi pa smo se z učiteljico Matejo ostali v razredu. Ta čas smo se posladkali in zaplesali Medvedkov ples. Ko se je vrnila skupaj z našimi starši , nam je za dobrodošlico ob vstopu v šolo podarila knjigo in kolebnico.

Ob zaključku našega prvega srečanja je nastala še naša skupna fotografija, katero si lahko ogledate tudi na naši spletni strani šole.

Učenci, učenke 1. c in učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost