Select Page

klikgf303
V četrtek, 12. 6., smo se nadarjeni učenci in nekaj učiteljev odpravili na domačijo Zgornji Zavratnik. Ni nas bilo veliko, bilo pa je zelo zabavno. Ko smo prispeli, so nam postregli z domačimi dobrotami in pijačo.

Malce smo se še razgledali in se razdelili v skupine. Sledila je igriva ura, povezava slovenščine, angleščine in nemščine. Prva naloga se je navezovala na nedokončano besedilo, ki smo ga morali dokončati, nazadnje pa smo uprizorili igro v vseh treh jezikih.

Prišel je čas kosila in vsi sestradani smo sedli k mizi. Po mnenju večine je bilo kosilo odlično, saj smo imeli kar pestro izbiro hrane.

Kmalu  smo nadaljevali z delom. Na vrsti je bila mikrobiologija.  Nekaj časa smo poslušali predavanje, da pa ne bi bilo preveč dolgočasno, je imel naš predavatelj Miha Avberšek za nas pripravljenih nekaj poskusov, ki pa so bili nadvse nenavadni in zato toliko bolj zanimivi.

 Naši učitelji  so mislili na vse, saj so nam za konec pripravili tudi nekaj sprostitve, ki pa ni bila prav nič drugega kot šport. Pripravljene so bile igre, ki smo jih v tem deževnem dnevu najmanj pričakovali. Večina iger je bila povezanih prav z vodo. Na srečo smo uspeli dočakati avtobus v kar dobrem stanju, nekaj kapljic vode na oblačilih pa nam ni preprečilo sladkega spanca na poti domov, ki so si ga nekateri kar dobro privoščili.

S tem je bil naš »pouk malo drugače« zaključen. Vsi pa bi se radi zahvalili vsem, učiteljem in ravnatelju, da so nam omogočili tako zanimiv dan.

Verena Oprešnik

Dostopnost