Select Page

Dragi Aškerci!

Napoleon Hill pravi: «Večina uspešnih ljudi doseže svoj največji uspeh samo en korak za tem, ko jim ni uspelo.«

Kaj nas to uči? Vsak padec, neuspeh ne pomeni konca. Ni  konec, dokler se mi ne odločimo, da ni konec. Če se bomo odločili in mu dali priložnost za nov zagon, nov vzpon, se bo zgodilo to, kar si želimo, dosegli bomo zastavljeni cilj. Res je včasih težko najti moč v sebi in iti naprej, vztrajati in se ponovno dokazovati. Lažja pot je odnehati in se mogoče smiliti samemu sebi, se jeziti in kriviti druge za naš neuspeh. A če se odločimo in vztrajamo in ko se končno odprejo vrata uspeha, bomo neizmerno poplačani, naš trud ne bo zaman. V nas se bo naselil občutek sreče, veselja, radosti, ponosa, da mi to zmoremo. Dokazali bomo sebi in drugim, da zmoremo.

In mi to zmoremo! V vsakem izmed nas se skriva neverjeten potencial, neverjetna moč, neverjetne ideje. Dokler so te ideje, moč, potencial, dokler je vse to skrito v naših glavah, ne koristi nikomur. Čas je, da se osvobodimo zavor, prepričanj, da ne zmoremo, da je težko, da smo že poskusili, da … Vedite, vsak lahko naredi, samo odločiti se mora! Kdaj, če ne zdaj?

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano! Verjamem v vsakega izmed vas! Ja, tudi v tebe!

Na naš uspeh!

Želim vam nasmejan, uspešen in čaroben december!

Katja Pristušek

Dostopnost