Select Page

klikSC_0143
Letošnja dobrodelna akcija Pokloni zvezek je znova pokazala, da s skupnimi močmi zmoremo veliko. Na centralni šoli smo zbrali 211 zvezkov, kar je sicer malo manj kot lani, so pa zato na POŠ Pesje letos darovali kar 64 zvezkov – čestitamo Pesje! Zelo veseli pa smo bili vnovičnega odziva podjetja Esotech, ki se je že drugič pridružilo naši akciji in letos darovalo kar 500 zvezkov! Iskrena hvala vodstvu za izkazano sočutje in pripravljenost za nov korak k povezovanju v dobrodelnosti.

Tako smo na naši šoli skupaj zbrali 775 zvezkov in jih oddali na Karitas Velenje. Tam jih bodo do konca junija prevzeli iz škofijske Karitas Celje in jih v drugi polovici avgusta razdelili po paketih posameznih triad s šolskimi potrebščinami vsem družinam, ki so se v Velenju ali drugih krajih v okolici Celja, prijavile za tovrstno pomoč.

V imenu družin, ki bodo prejele pakete tudi zaradi vaše pomoči, se iskreno zahvaljujem za vašo solidarnost, posebna zahvala pa gre tudi Nejcu Pirečniku, Samotu Šketu in Aljažu Škobernetu (vsi iz 7.b), ki so se sami javili in pomagali ob zaključku akcije.

V Galeriji slik pa si lahko ogledate, kako izgleda 5 velikih škatel darovanih zvezkov in kako srčna sporočila so nekateri izmed vas namenili neznanim sovrstnikom, ki bodo prejeli zvezke: Galerija slik.

Janja Vivoda,
vodja dobrodelne akcije Pokloni zvezek​

Dostopnost