Select Page

klikage012
Po daljšem premoru se vam ponovno javljam z dobrimi novicami. Eva je v tem delu sezone opravila s pomembnimi tekmovanji in se je ponovno zelo izkazala. Tekmovanja so se vrstila kar eno za drugim, tako da nam ni uspelo sproti obveščati, sploh pa so tekmovanja potekala po celi Evropi.

Januarja je Eva nastopila  na pomembni tekmi TTR Wolrd Rookie Fest v Livignu, kjer se zberejo najboljši deskarji iz celega sveta in je v svoji katregoriji zasedla 9. mesto. Naprave in objekti na progi so bili selektivni in namenjeni le najboljšim. 

image001 resizeimage002 resize

 Takoj za tem je v italjanskem Schonebnu nastopila na TTR tekmovanju, kjer je v odprti kategoriji med ženskami zasedla 5. mesto in s tem pokazala, da je lahko konkurenčna tudi veliko starejšim.

imageabc003

 V mesecu februarju je v avstrijskem Bischofshofnu na TTR tekmovanju v snežnem parku Livingroom, z odličnim nastopom v težkih razmerah, stopila na zmagovalne stopničke, kajti  v odprti kategoriji med ženskami je zasedla 3. mesto. 

imageabc004 resizeimageabc005 resize

Takoj po tem tekmovanju je Eva odšla v Švicarski Laax, kjer je lahko nastopila na najprestižnejšem TTR tekmovanju BURTON EUROPEAN OPEN, kjer se zberejo najboljši deskarji iz celega sveta in je kvota tekmovalcev zelo omejena. Na težki tekmi in ob močni konkurenci je Eva dosegla 11. mesto v svoji kategoriji, kar je bil  zanjo velik uspeh.

imageabc006 resize resizeimageabc007 resizeimageabc008 resizeimageabc009 resize
(ekipa naših reprezentantov,  ki so nastopili na BEO 2013 – Tim Kevin Ravnjak, Tit Štante, Kaja Verdnik in Eva Kralj)

Naslednje tekmovanje je Eva imela v avstrijskem Flachauwinklu, kjer se je na tradicionalnem TTR tekmovanju POP N DROP v Absolut Parku ponovno udarila s starejšimi dekleti v odprti kategoriji in kljub svoji mladosti zasedla 5. mesto.

imageabc010 resize
imageabc011

Prejšnjo soboto pa je Eva na otvoritveni tekmi ITAK KIDS TOURA, ki je potekala na Krvavcu, ponovno stopila na stopničke. Zasedla je drugo mesto, za svojo reprezentančno kolegico. 

imageabc012 resize

Evo do konca sezone čaka še kar nekaj tekmovanj doma in v tujini.

S prijaznimi pozdravi!
Gorazd Kralj, Trener deskanja na snegu 

Dostopnost