Select Page

klikDSC07838
Dnevi hitro minevajo in jesen tako zelo neopazno zapušča naše kraje. Mi smo to jesen dobro zaznali. Prepustili smo se njenim lepotam in z njo živeli in ustvarjali tudi v popoldanskem bivanju v šoli. Takoj za začetek smo naredili tetko Jesen, da nas je le ta spominjala na lepote jeseni. Ker smo doma nabrali kar nekaj kostanja, smo ga prinesli tudi v šolo. Lepo vreme nas je kar klicalo na dvorišče, zato smo si pripravili kostanjev piknik s pravim pečenim kostanjem. Mmmm, je bil dober. Seveda pa ni piknika brez zabavnih iger. Nam so igre še posebej nasmejale obraze.

image2121002
Galerija slik jesen 1.del

Ko se je malo ohladilo, smo večkrat ostajali v učilnici, kjer smo se igrali in ustvarjali. V naših otroških glavicah nikoli ne zmanjka domišljije, zato smo le to dobro uporabili pri igri. V razredu smo odprli frizerski salon, kjer smo polepšali še tako zahtevne »stranke«. Iz našega salona so odhajali prijatelji in prijateljice z najmodernejšimi frizurami.

Ker pa je mesec oktober mesec požarne varnosti, smo tudi tej temi posvetili nekaj uric naše igre. Mi vemo, da je gibanje zelo pomembno za naše zdravje, torej smo se tudi veliko gibali v telovadnici.

image004
Galerija slik jesen 2.del

Seveda pa nam naši spretni prstki ne dajo miru. Veliko smo slikali, barvali, risali… Sodelovali smo pri projektu Unicefova voščilnica in poslali kar nekaj prelepih slik na temo »Sreča«.

Naši spretni prstki so izdelali prelepe ježke, sončnice in mandale iz semen. Lotili pa smo se tudi projekta »Gozdne živali«. Ker je bilo delo kar zahtevno, smo na naše izdelke zelo ponosni, zato smo jih tudi razstavili na hodniku šole.

imagesas006imagesas008imagesas010
Galerija slik jesen 3.del

Kot vidite, nam v podaljšanem bivanju res ni nikoli dolgčas. Dnevi, ki jih preživljamo skupaj, nam nudijo ogromno lepih in nepozabnih trenutkov. Tako je pač, če smo podružnična šola, kjer smo vsi skupaj kot ena velika družina.

Mi se že veselimo zimskega ustvarjalno preživetega časa v šoli. Kaj pa bomo počeli v zimskih mesecih, pa boste tudi vi kmalu izvedeli. Do takrat vam pošiljamo vsi skupaj en lep pozdrav.

Dostopnost