Select Page


In se je začelo. Na začetku letošnjega februarja, v živo iz OPB1, prva prireditev Pokaži kaj znaš, za katero smo učilnico spremenili v prireditveni prostor, postavili sceno, uredili sedeže v treh vrstah, balkon, izdelali vstopnice, pripravili mikrofone in čakali na prvega nastopajočega. Pa drugega in tretjega, četrtega in še petega.

Toliko se jih je lahko vsakič prijavilo, da nastopijo na našem mini odru. Nekateri so se predstavili s pesmijo, plesom, pripovedovanjem, drugi s prikazom hobija, prostočasne dejavnosti. In vsak nastopajoči je doživel pravi intervju – tisti od voditelja prireditve in potem še vprašanja iz občinstva.

Neznansko smo se zabavali in veliko zanimivega izvedeli. In sklenili – Pokaži kaj znaš bo vsak petek po kosilu, če se bodo prijavili vsaj štirje nastopajoči. In prijave so se vrstile, pa tudi takšni so se našli, ki so sprejeli izziv in zamenjali učiteljico Janjo ter namesto nje vodili prireditev – do sedaj pogumna Jernej (1.B) in Tomaž (1.A).

Nekaj najbolj atraktivnih nastopov iz dosedanjih sedmih prireditev si lahko ogledate tudi vi. Navdušila nas je Lin (1.A) s predstavo vrtečih krogel, zapeli in zaplesali smo skupaj z Lukom S. (1.C) in njegovima dvema plesalkama – Ajšo in Zalo (obe 1.B), ugibali, kateri šport nam predstavlja Luka R. (1.B), zadrževali dih pri karatejskih potezah Arlana (1.B).

P3120042

P3120045 

P3120040

Učenci OPB1 z učiteljem Tomom in učiteljico Janjo

Dostopnost