Select Page

VII. Otroško olimpiado ob koncu šolskega leta pripravljajo MZPM Velenje, Mali Športnik in Fit mravljice

Velenje – Vreme letos žal ni najbolj naklonjeno prireditvam na prostem. V upanju, da bo v soboto, 17. junija, vendarle sijalo sonce, bo Medobčinska zveza prijateljev mladine (MZPM) Velenje v okolici Vile Rožle v Sončnem parku, poskrbela za športno obarvano, zabavno dopoldne za otroke in družine. Že sedmo Otroško olimpiado  letos pripravljajo v sodelovanju z Malim športnikom in  Fit mravljice, ki bosta poskrbela za številne preizkuse gibalnih sposobnosti in spretnosti otrok. Ti bodo morali opraviti vsaj 10  različnih športnih preizkusov, ki bodo hkrati zelo zabavni. Ko jih bodo uspešno opravili, bodo na vsaki točki dobili žig. Tiste, ki bodo zbrali vse žige, na koncu čaka medalja in nagrada.

»Ta veseli dan«, ki ga na MZPM Velenje pripravljajo pred zaključkom šolskega leta, se bo začel ob 10. uri. Na VII. Otroški olimpiadi se lahko mali športniki in športnice pridružijo dogajanju kadarkoli do 12.00 ure, saj se bo prireditev končala ob 12.30 uri.

Ne le, da bodo organizatorji poskrbeli, da bo sobotno dopoldne športno obarvano, poskrbeli bodo tudi za zabavo, navijanje in prijetno druženje za vso družino!

Dostopnost