Select Page

To naj bi bila zelo lahka naloga, vendar opisati sebe ni prav lahko.

Visok sem 172.5 cm in sem eden izmed najvišjih fantov v razredu. Prerasel sem tudi svojo mamo, ki je bila vedno med manjšimi v razredu. Sam sem visok in bolj suh in predvidevam, da zaradi genetskih predispozicij, kajti tudi moj oče in dedi sta bil v svoji mladosti  takšna.

Imam goste, krajše svetlo rjave lase s še svetlejšimi, a redkimi prameni, ki mi jih je ustvarilo sonce ob poletnem igranju na igrišču. Dandanes si zelo rad naredim frizuro, čeprav mi zanjo pred nekaj leti ni bilo mar. Imam srednje velik obraz s prifrknjenim nosom in malo mozolji. Moj obraz krasijo lepotične pike, ki jih imam v izobilju. Čeprav si kot vsi redno in temeljito umivam zobe, imam še nekaj mlečnih zob, ki imajo izjemno trdne korenine. Le-te so izpodrinile stalne zobe in sedaj me čez nekaj let čaka zobni aparat.

Treniram karate, vse dni v delovnem tednu, med vikendom pa se posvetim tekmam, ki so zelo zgodaj zjutraj. Ukvarjam se z obema disciplinama športnega karateja: športne borbe in kate. Karate me sprosti, postavi v čisto drugačen svet, zato ga imam tudi tako rad.

Sem zelo prijazen, družaben človek, rad pa tudi pomagam drugim ljudem. Sedaj, ko smo v takšni situaciji, grem rade volje z mamo in očetom v trgovino po nakupih za babico, dedka, starejše sosede. Ta čut za pomoč ljudem sem pridobil (po mojem mnenju), ker sem prvorojenec in sem brata ves čas učil in mu pomagal pri različnih stvareh.

V šoli sem delaven, rad spoznavam nove stvari. Rad se zabavam in pripovedujem šale.

Isak Pašič, 8. a

Dostopnost