Select Page

  klik6110081.jpg
16. junija so se učenci 3. razredov odpravili v prvo šolo v naravi. Slovo od staršev je bilo za nekatere težko, saj so prvič sami odšli od doma. Avtobus nas je odpeljal do Pečovnikove domačije pod Raduho, kjer nas je pričakal prijazen gospodar Tomaž. Razkazal nam je naše bivalne prostore. Naslednje dneve se je naše življenje časovno umirilo, saj ure skoraj nismo poznali.

Že prvi dan smo opravili pohod, da smo spoznali okolico kmetije. Ker so nam vremenoslovci napovedovali deževno vreme, smo ta dan plezali po plezalni steni in pekli testo na palici nad žerjavico. Zvečer pa kljub utrujenosti nismo zaspali, saj smo si morali veliko zaupati. Naslednji dan smo spoznali domače živali na kmetiji. Vsi smo se veselili lovljenja kokoši v kokošnjaku in molzenja krave. Ta dan smo tudi pletli košarice.

Vsak dan pa smo uživali v zelo okusni domači hrani. Tudi zadnji dan smo se odpravili na pohod, kjer smo med seboj še sklepali prijateljstva in izmenjali naslove in telefonske številke.

Kljub le tridnevnemu druženju, smo veliko doživeli in pridobili nove izkušnje. Vse to pa smo zapisali v naš čudovito opremljeni dnevnik vtisov, ki nam ga je opremila ga. knjižničarka. Galerija slik.

BILO NAM JE LEPO!  UPAJMO, DA ŠE BO KDAJ TAKO….

Dostopnost